Tečaji italijanščine za mlade

DA UFFA! → A EVVIVA!

Uffa, vsi tisti predlogi in koliko nepravilnih glagolov …  a nič ni tako težko, da s smehom in drugačnim pristopom ne bi bilo pozitivno rešljivo.

Tečaji italijanščine za mlade ali Da uffa! → A evviva! je program za dijake in študente, ki je prilagojen učnim sposobnostim mladih. Temelji na motivaciji, prebujanju veselja do učenja, učenju tehnik za sproščanje, hitrejše in učinkovitejše pomnjenje.

Tečaji italijanščine za mlade so primerni za: dijake in študente
Urnik: običajno se dogovorimo za intenzivni tečaj 1-krat tedensko po 1 ali 2 učni uri. Zelo učinkoviti so tudi on line tečaji na daljavo, ki so mladim pisano na kožo. Možne so tudi kombinacije, v živo ter na daljavo.

Elda mi je nudila individualne ure italijanščine in lahko jo samo pohvalim. Ure so bile kvalitetne in sproščene. Dobila sem domačo nalogo, ki smo jo vedno in redno pregledovale. Za pomoč je bila vedno na voljo prek telefona ali interneta. Dva izpita na faksu narejena ekspres. Hvala Elda!

Vesna, Sežana

Elda s svojo navihano energijo pripravi še tako turobnega študenta, da v sebi začuti svojega večnega otroka, ki skozi igro prebudi svojo ustvarjalnost ter dojemljivost za spremembe. In ko se to zgodi, postane učenje in osebnostni napredek nekaj zabavnega, lahkotnega in osrečujočega.

Martina, Kozina

Elda ni samo učiteljica italijanščine. Je polna pozitivne energije, na individualnem pogovoru pa je bila moja terapevtka, ki mi je skozi pogovor pomagala razumeti, kje ponavljam določene navade, ki mi ne koristijo pri učenju. Naučila me je, kako se sprostiti pred učenjem in testi. Zelo rada hodim na njene inštrukcije.

Jana, okolica Kopra

Tečaj italijanskega jezika, ki ga izvaja Elda Jercog se udeležujem že drugič. Na tečaju mi je najbolj všeč to, da nas Elda pripelje v stanje popolne sproščenosti, da ni nikakršne prisile in znanje osvajamo skoraj nevede. Zaradi te sproščenosti, izgine vsa trema in blokade. Brez zadrege pred njo in ostalimi udeleženci, v sproščenem vzdušju laže steče konverzacija, znanje se postopoma poglablja… Tudi v bodoče se mislim udeleževati tečajev, ki bodo organizirani pod njenim vodstvom, ker jih sprejemam kot nekaj zabavnega in koristnega, ne pa obvezujočega in napornega.

Milenka, Postojna

Izberi tečaj italijanščine, ki ti najbolj ustreza. Izbrane kategorije bodo smernice pri iskanju tečaja italijanščine po tvoji meri.

Strinjam se, da cappuccino.si zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za tečaje italijanščine ter kontaktiranja v zvezi z njimi prek e-maila ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a s svojimi pravicami, ki so opisane v politiki zasebnosti.