Tečaji italijanščine za vsakogar

Jezikovni tečaji italijanščine so pri Eldi zelo zanimivi. Se želiš naučiti osnov italijanščine ob cappuccinu? Te mika učenje na izletu v Trst, skozi umetniško ustvarjanje ali celo v konjskem sedlu? Ali pa z učenjem na daljavo preko spletnih aplikacij Zoom ali Skype? Z Eldo lahko doživiš učenje in cappuccino v zares nenavadnih okoliščinah!

Sproščenost v učnem procesu tako za mlade kot mlade po srcu prinaša hitrejše osvajanje znanja, praktični primeri prisrčnih ali smešnih asociacij pa lažje pomnenje izjem, nepravilnih glagolov ali kakšnih drugih jezikovnih posebnosti. Italijanščine se boste učili skupaj s Sergiom, plišasto maskoto, ki velja za strastnega pivca cappuccina, nepoboljšljivega čokoholika, žurerja, nadvse prizadevnega učenca italijanščine in dežurnega krivca za različne zgode in prigode.

Jezikovni tečaji italijanščine potekajo v Sežani, po dogovoru pa tudi na drugih lokacijah ali preko spleta.

Individualno

V skupini

Za mlade

Učno gradivo

tečaji italijanščine individualni

Il cappuccino in valigetta

 • individualne učne ure italijanščine
 • za podjetnike in znanja željne posameznike
 • popolna prilagoditev predznanju in ciljem učenja
 • urnik po meri, možna kombinacija z on line učenjem
tečaji italijanščine v skupini

Il cappuccino in gita

 • učenje italijanščine v skupini
 • skupni izlet
 • prilagoditev predznanju in dinamiki skupine
 • 1-krat tedensko po 2 – 3 šolske ure
tečaji italijanščine za mlade

Da uffa! → A evviva!

 • individualno ali v majhni skupini
 • za mlade
 • z dodatnim poudarkom na učinkovitih metodah učenja
 • urnik po meri, možna kombinacija z on line učenjem
ucno_gradivo_za_italijanscino

Il quaderno degli esercizi

 • učno gradivo s poudarkom na praktičnih primerih rabe jezika
 • učenje preko asociacij
 • prilagojenost učnega gradiva za vsako stopnjo predznanja

Mnenja tečajnikov

Elda s svojo navihano energijo pripravi še tako turobnega študenta, da v sebi začuti svojega večnega otroka, ki skozi igro prebudi svojo ustvarjalnost ter dojemljivost za spremembe. In ko se to zgodi, postane učenje in osebnostni napredek nekaj zabavnega, lahkotnega in osrečujočega.

Martina, Kozina

Elda ni samo učiteljica italijanščine. Je polna pozitivne energije, na individualnem pogovoru pa je bila moja terapevtka, ki mi je skozi pogovor pomagala razumeti, kje ponavljam določene navade, ki mi ne koristijo pri učenju. Naučila me je, kako se sprostiti pred učenjem in testi. Zelo rada hodim na njene inštrukcije.

Jana, okolica Kopra

Elda mi je nudila individualne ure italijanščine in lahko jo samo pohvalim. Ure so bile kvalitetne in sproščene. Dobila sem domačo nalogo, ki smo jo vedno in redno pregledovale. Za pomoč je bila vedno na voljo prek telefona ali interneta. Dva izpita na faksu narejena ekspres. Hvala Elda!

Vesna, Sežana

Tečaj italijanskega jezika, ki ga izvaja Elda Jercog se udeležujem že drugič. Na tečaju mi je najbolj všeč to, da nas Elda pripelje v stanje popolne sproščenosti, da ni nikakršne prisile in znanje osvajamo skoraj nevede. Zaradi te sproščenosti, izgine vsa trema in blokade. Brez zadrege pred njo in ostalimi udeleženci, v sproščenem vzdušju laže steče konverzacija, znanje se postopoma poglablja… Tudi v bodoče se mislim udeleževati tečajev, ki bodo organizirani pod njenim vodstvom, ker jih sprejemam kot nekaj zabavnega in koristnega, ne pa obvezujočega in napornega.

Milenka, Postojna

Izberi tečaj italijanščine, ki ti najbolj ustreza. Izbrane kategorije bodo smernice pri iskanju tečaja italijanščine po tvoji meri.

Strinjam se, da cappuccino.si zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za tečaje italijanščine ter kontaktiranja v zvezi z njimi prek e-maila ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a s svojimi pravicami, ki so opisane v politiki zasebnosti.