Il cappuccino in gita gre na splet!

Vsak podjetnik ima v svojem poslovnem delovanju vzpone, padce in pomembne mejnike. Eden pomembnejših v poslovnem življenju tečajev italijanščine z Eldo je tudi nova spletna stran. Ideja, ki je zorela zadnjih nekaj let, živi!

Jezikovni tečaji italijanščine Il cappuccino in gita, Il cappucino in valigetta in Da uffa! → A evviva! so zoreli skozi dobrih 10 let poučevanja italijanščine. Najti jim je bilo treba primerno kombinacijo konkurenčnih prednosti, da imajo podobo, s katero sem zadovoljna. Spletna stran, ki je pred tabo, je pika na i tečajem, ki so v zadnjih letih krepili znanje jezika in poznavanje kulture približno 60 skupinam tečajnikov in več kot 500 posameznikom,« pravi podjetnica in učiteljica italijanščine Elda Jercog.

Igrivost, sproščenost, učenje na praktičnih primerih, z asociacijami in hecnimi primeri, ki si jih tečajniki ne glede na starost lažje zapomnijo, so ključ do uspešnega učenja. Različne oblike individualiziranih tečajev italijanščine bodo temu ključu ostale zveste še naprej.

Bi se naučili osnov italijanščine ob cappuccinu? Bi se učili na izletu v Trst, skozi umetniško ustvarjanje ali celo v konjskem sedlu? Z Eldo lahko doživite učenje in cappuccino v zares nenavadnih okoliščinah! Ne zato, ker je tako moderno, ampak zato, ker si sproščeni učno snov lažje zapomnimo!

Ne pozabi: Igrivost je ključ do lastne ustvarjalnosti. Tudi v odraslem, poslovnem in resnem svetu. 😉