Individualno učenje italijanščine

Individualno učenje je namenjeno tistim, ki se želijo jezika naučiti hitreje, urnik srečanj prikrojiti svojemu razpoložljivemu času in pridobiti specifična znanja za poslovanje z italijanskimi partnerji. Za individualne ure se odločajo tudi šoloobvezni otroci, dijaki in študenti, ki jim italijanščina zmanjšuje učni uspeh. Program tečaja je izgrajen po meri – učitelj se za vsako srečanje pripravi glede na želje in zahteve po znanju besedišča. Učitelj se vam stoodstotno posveti in vi ste glavni govorec. S takim aktivnim delom se za enako znanje porabi pol ali celo tretjino manj časa kot pri skupinskem učenju jezika. Med srečanji seveda pridno opravljate domače naloge ?

Individualno učenje italijanščine poteka na našem sedežu ali v vašem podjetju, z urniki po dogovoru. Zelo učinkoviti so tudi on line tečaji na daljavo in kombinirano učenje v živo ter preko spleta.

individualno-ucenje-italijanscine

Zaradi širitve poslovanja v Italijo sem se morala čimprej naučiti italijanščine. Odločila sem se za individualno učenje pri Eldi, ki je naravna govorka s številnimi izkušnjami iz italijanskega poslovnega sveta. Tako sem v 3 mesecih opravila 20 individualnih ur z urnikom po dogovoru in se naučila osnovne komunikacije v sedanjiku in pretekliku, kar za moje poslovanje predstavlja pravi dobitek! Z učenjem nadaljujem, saj sem z rezultati izjemno zadovoljna in sem skozi druženje z Eldo pravzaprav dobila simpatia per la lingua italiana.

Barbara, Postojna

Osebni pristop s popolnoma prilagojenim programom in izkušnje iz realnega italijanskega sveta so ključ za hiter konkreten napredek.

Matej, Unec

Individualno učenje priporačam vsakomur, ki se želi jezika učiti učinkovito in hitreje kot s skupini. Poleg slovnice in besedišča sem na srečanjih z Eldo spoznala dragocene posebnosti italijanske kulture, kar je bistvenega pomena za uspešno poslovanje z Italijani!

Mojca, Logatec

Italijanščina mi ni bila všeč. Ko sem pisal cvek in konferenco zaključeno z 1, me je mama vpisala na individualne ure. Kmalu sem ugotovil, da to sploh ni tako težek jezik in sedaj se vsak teden po 1 uro učim z Eldo. Zadnji test sem pisal 3 🙂

Alen, Kozina