Nova zaloga kave za italijanščino “a la Elda e Sergio” je pripravljena!

Zaloga kave je narejena, recepti za slastne piškote izbrani, gradivo za tečaje italijanščine pripravljeno. Sergio in Mirella sta po zaljubljenem poletju spet v ustaljenih tirnicah in pripravljena na nove zmage. Manjkaš nam samo še ti, ki si si za jesen zastavil(-a) nadgrajeno in izpopolnjeno znanje italijanščine.

 

 

Na izbiro imaš dve možnosti:

 

Miro iz okolice Kozine se je za individualni tečaj italijanščine odločil predvsem zaradi svojega dela:

Zaradi številnih obveznosti mi sprotno dogovarjanje terminov omogoča nadaljevanje učenja. Skozi konverzacijo v italijanskem jeziku sem dobro osvežil znanje iz srednje šole, vsako srečanje mi prinese nova znanja, pa tudi samozavest, ki mi še kako koristi pri poslovanju.

Marjanca iz Štanjela se je raje odločila za bolj dostopno različico učenja italijanščine v skupini:

Obiskovanje tečaja italijanščine je lani postalo moj tedenski hobi. Elda zna ure učenja popestriti s svojo izjemno igrivostjo in humorjem. Na tečaju ne spoznavamo samo jezika, ampak tudi italijansko deželo in njeno kulturo. Celotni proces učenja smo zaključili z izletom v Trst in vajo naučenega v živo. Poleg vsega pa smo med udeleženci sklenili prijateljstva, ki ne bodo nikoli pozabljena. Veselim se začetka letošnjega tečaja v nadaljevalni skupini.

 

Tečaji v skupinah potekajo v sodelovanju z različnimi organizacijami (npr. Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana ali Ljudska univerza Sežana) ali neposredno pri Eldi.

 

Se sprašuješ, kako se odločiti in kaj izbrati?

Do najbolj koristnih informacij o individualnih tečajih prideš tako, da klikneš tukaj, izpolniš kontaktni obrazec in odgovoriš na zastavljena vprašanja. Če ti pisanje in izpolnjevanje prijavnic ne diši, se lahko tudi slišimo. Svojega pametnega spremljevalca seznani s telefonsko številko +386 (0)40 546 600. 😉

Ne glede na to, ali se odločiš za tečaj v skupini ali individualno, bova skupaj določila cilje, ki ga želiva doseči na način, ki bo zate najbolj primeren. Učenje je zabavno! Če ne piješ cappuccina ali ne ješ piškotov, nič hudega … Če ti je ljubše, se lahko italijanščine učiva tudi na konju. 😉  V vsakem primeru te na koncu, ko dosežemo cilj, čaka izlet.